Om os

Håndværk og Service

Aabenraa Tagdækning er et mindre tagdækkerfirma, der kører i det meste af Danmark med base i Aabenraa.

Vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider, hvad enten det er en lille eller stor opgave.

Aabenraa Tagdækning er ejet af Peter Paulsen og har adresse i Aabenraa, Sønderjylland. Vi arbejder hovedsageligt i Sønderjylland, men kører gerne i det meste af Danmark.

Både små og store håndværksopgaver

Aabenraa Tagdækning har kontakter til murere, tømrere og betonfolk hvis netop din arbejdsopgave kræver flere forskellige fagfolk. Derfor kan du få udført både små og store håndværksopgaver. Du kan altid være sikker på, at vi sammensætter et team, der passer præcis til dig og din opgave.

Fleksibilitet

Vores kunder er både private og erhvervsvirksomheder. Det stiller høje krav til vores virksomhed om at indfri forventningerne og løse opgaverne netop som den enkelte kunde forventer det.

Uanset om det er servicetjek af dit tag, tagrenovering af et garageanlæg, komplet renovering af et stort fladt tag, eller udskiftning af tagrender eller taghætter, så kræver det erfaring og viden om de forskellige opgaver – og det kræver fleksibilitet og ofte evne til at samarbejde med andre håndværkere.

Din garanti for godt valg af tagdækker

I Aaberaa Tagækning er vi selvfølgelig aktivt med i Dansk Byggeri, samt Byg Garantiordningen.